Behangwerken 2017-01-18T17:44:49+01:00

Behanger gezocht met oog voor detail? Kies voor C&O Schilderbedrijf

Hebt u zelf al ooit behangen? Dan weet u wat voor een uitdaging dat is. Behangtafel midden in de ruimte, alles afmeten, en uren aan de slag gaan met borstel en behanglijm. Geef toe, er zijn leukere dingen. Uw oplossing? De behendige behangers van C&O Schilderbedrijf. Want zij zorgen er in geen tijd voor dat uw perfect behangen kamers de show stelen.

Verschillende soorten behang

Kiest u voor het traditionele papieren behang? Of past vliesbehang, vinylbehang of Tasso beter bij uw interieur? Waarom geen originele wallprint, al dan niet met een persoonlijke foto? En wist u dat er tegenwoordig ook kamerbehang bestaat zonder naden? Kortom: de behangmogelijkheden zijn eindeloos. Wij helpen u graag bij de meest geschikte keuze.

  • Papierbehang: een voordelige maar minder slijtvaste oplossing
  • Vliesbehang: behang gemaakt van verschillende soorten vezels, licht maar toch stevig, kan worden overschilderd of voorgeverfd zijn
  • Tasso: zelfklevend vliesbehang
  • Vinylbehang: behang uit twee lagen (een onderlaag van papier en een bovenlaag van kunststof), werkt egaliserend, dus ideaal voor een minder gladde ondergrond
  • Naadloos Bekaert-wandtextiel: textielbehang met een heel exclusieve look, in hoogwaardige stoffen zoals katoen, zijde en wol
  • Wallprints: fotobehang, verkrijgbaar in verschillende materialen

Altijd kwaliteitsbehang bij C&O Schilderbedrijf

Bij C&O Schilderbedrijf kunt u rekenen op behangadvies dat afgestemd is op uw budget en de ruimte die u wilt behangen. Wij begeleiden u graag in de keuze van uw behang. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, welk materiaal u ook kiest. Bent u op zoek naar inspiratie? Kijk dan zeker eens bij onze leveranciers Arte en Vescom. 

Folies voor kasten en keukens

Wist u dat u uw keukenkasten of andere meubels gemakkelijk een frisse en eigentijdse toets kunt geven met een folie? Ook glazen deuren of wanden kunt u met een folie stijlvoller of leuker maken. Ziet u een restyling van uw keuken, kantoor of voordeur wel zitten? Dan is C&O Schilderbedrijf uw partner. Met de 3M™ DI-NOC™-folies maken wij alles mogelijk!

Een behanger gezocht met oog voor detail en kwaliteit? Neem dan zeker contact op met C&O Schilderbedrijf. We zijn actief in Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant en daarbuiten.

GRATIS BEHANGADVIES