Buitenschilderwerken 2017-01-19T22:15:58+01:00

Buitenmuur schilderen of kaleien? Reken op C&O Schilderbedrijf

Uw uithangbord

 

De buitenmuren van uw woning, kantoor of bedrijf zijn uw uithangbord. Ze zeggen hoeveel belang u hecht aan kwaliteit. Zorg er dus voor dat ze er piekfijn uitzien. Bij C&O Schilderbedrijf zijn we gespecialiseerd in buitenmuren schilderen of kaleien. En daar hoort natuurlijk advies op maat bij. Welke techniek kiest u? Gaat u voor felle kleuren of donkere tinten? Wij adviseren u vanuit onze vakkennis en ervaring over uw mogelijkheden.

Onze aanpak voor buitenschilderwerk

Uw beige ramen omtoveren in stijlvol bordeaux? Uw buitenmuren van rode baksteen witten? De gevels van uw restaurant kaleien voor een authentiekere uitstraling? Bij C&O Schilderbedrijf kan het allemaal! Net zoals bij binnenmuren bepaalt de ondergrond onze aanpak. Is uw bakstenen muur vuil, maar wilt u hem liever niet laten verven? Dan kiezen we voor luchtgommen om uw gevel er weer als nieuw te laten uitzien. Ook uw houten ramen kunnen we met deze techniek behandelen.

Uw buitenmuur schilderen of kaleien?

Het verschil tussen verven en kaleien? Als u een buitenmuur laat schilderen, hebt u een fijn en strak resultaat. Met kaleien geeft u uw gevel een andere uitstraling. Want deze techniek ligt tussen verven en pleisteren. Kaleien gebeurt met een minerale verf die behoorlijk dik met een blokborstel wordt aangebracht. Deze borsteltechniek geeft de gevel een robuuster aanzien. Verdient het interieur van uw gerenoveerde hoeve ook die ruwere touch? Dan kunt u ons ook uw binnenmuren laten kaleien.

Wilt u een volledige make-over van uw buitenmuur? Neem contact op en vraag gerust ons advies over schilderen of kaleien.

SCHILDEREN OF TOCH KALEIEN?