Testimonials 2017-02-02T15:17:55+01:00

Onze klanten aan het woord

BergHOFF Belgium

Schom Invest BVBA

Lieven Boes, directeur Technische Dienst bij Eurosys

Eurosys in Houthalen biedt kmo’s, bedrijven, scholen en overheden ICT-oplossingen aan. In het kader van een optimale dienstverlening besloot Eurosys een afdeling van Zonhoven te verhuizen naar het hoofdkantoor in Houthalen. Directeur Technische Dienst Lieven Boes stond in voor een vlotte en vlekkeloze verhuizing. Maar eerst moest er nog geschilderd worden. Lieven Boes startte een zoektocht naar ervaren schilders in de omgeving van Houthalen.

LEES MEER

Mezzo Hotel & Business Center

Uitvaartonderneming Heselmans

Koen Van De Putte, projectleider bij Strabag

Strabag is een van de grootste bouwondernemingen in België. Het bedrijf heeft een uitgebreide projectportfolio en staat bekend om zijn kwaliteitsvol werk. Daarom werken ze alleen samen met onderaannemers die uitblinken in hun vak. Projectleider Koen Van De Putte begeleidt een aantal werven binnen het project ‘Scholen van Morgen’. Voor het volledige binnenschilderwerk voor de school KTA Zwijndrecht Cenflumarin en de basisscholen De Reuzenboom en Boom Park koos hij voor de ervaring en expertise van de schilders van C&O Schilderbedrijf. 

LEES MEER

Huisdierencrematorium Adio

Martine Goethals, zaakvoerster van The Plaza Hotel

The Plaza Hotel in Antwerpen is een gerenommeerd viersterrenhotel. In het hart van de stad biedt The Plaza zijn gasten een oase van rust. Grandeur en een verfijnde smaak kenmerken het hotel. Voor de renovatie van de 81 hotelkamers zocht zaakvoerster Martine Goethals behangers die haar gevoel voor raffinement en kwaliteit delen. Die vond ze bij C&O Schilderbedrijf. Al van bij het eerste contact maakte de expertise van Coskun Ozcelik een overtuigende indruk.

LEES MEER

Interieurarchitecte Elke Renders vertrouwt op C&O Schilderbedrijf

Elke Renders is een veelzijdige interieurarchitecte uit Lier. Haar klantenbestand bestaat uit particulieren, bedrijven en aannemers. In elk project zorgen de schilderwerken letterlijk en figuurlijk voor de finishing touch. Want Elke kiest voor de nauwgezette en perfect uitgevoerde schilderwerken van C&O Schilderbedrijf. En die geven elk interieur net dat tikkeltje extra.

LEES MEER