Testimonial Martine Goethals 2017-01-19T21:49:42+01:00

Martine Goethals, zaakvoerster van The Plaza Hotel

The Plaza Hotel in Antwerpen is een gerenommeerd viersterrenhotel. In het hart van de stad biedt The Plaza zijn gasten een oase van rust. Grandeur en een verfijnde smaak kenmerken het hotel. Voor de renovatie van de 81 hotelkamers zocht zaakvoerster Martine Goethals behangers die haar gevoel voor raffinement en kwaliteit delen. Die vond ze bij C&O Schilderbedrijf. Al van bij het eerste contact maakte de expertise van Coskun Ozcelik een overtuigende indruk.

Geen hinder voor de hotelgasten

“Een hotelrenovatie vraagt een doordacht plan van aanpak. De renovatie moet in een korte tijdsspanne gebeuren, in een periode met lage bezetting. En de aanwezige hotelgasten mogen geen enkele hinder ondervinden. Deze elementen bepaalden mijn zoektocht naar de geschikte aannemers. Want alle aannemers moeten perfect met elkaar samenwerken en de werkzaamheden moeten perfect op elkaar aansluiten. C&O Schilderbedrijf maakte iedere belofte waar.”

Een betrokken aannemer

“Bij de selectie van aannemers hecht ik veel belang aan hun betrokkenheid: hoe snel reageren ze op de prijsaanvraag, komen ze kijken, stellen ze gerichte vragen, …? C&O Schilderbedrijf reageerde snel en duidelijk en Coskun is ook ter plekke komen kijken. Hij is zeer geëngageerd, denkt oplossingsgericht en schakelt snel als dat nodig is.

Punctuele afwerking

“De behangers van C&O Schilderbedrijf hebben eerst twee proefkamers behangen. Het zat meteen goed. De samenwerking verliep vlot, de behangers werkten discreet en de afwerking was top. Onze gasten zijn veeleisend en dat maakt dat wij zelf ook zeer kritisch zijn. Niets dan lof over de aanpak van C&O Schilderbedrijf! Een voorbeeld voor andere aannemers.”

Wil je net zoals The Plaza Hotel je behangwerken uitbesteden aan toegewijde en punctuele vakmannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT