Vloerschilderwerken 2017-01-18T18:27:33+01:00

Een gietvloer: uw passe-partout met oneindig veel mogelijkheden

Droomt u van een gemakkelijk te onderhouden, stijlvolle en duurzame keukenvloer? Zoekt u een garagevloer die moeiteloos auto’s, skateboards en fietsen aankan Of wilt u uw vergaderruimte wat meer uitstraling geven met uw bedrijfslogo op de vloer?

Dan biedt een gietvloer voor u dé oplossing! Want die is gemakkelijk te installeren, eenvoudig te onderhouden en bestand tegen zowel chemicaliën en vuil als speelse kinderen en enthousiaste huisdieren. Kortom: een vloer die past in elke moderne woning én in bedrijven.

Gietvloeren: robuust en onderhoudsvriendelijk

U kent ze wel, de gladde kunststof vloeren die u vroeger enkel en alleen in fabriekshallen, ziekenhuizen en garages zag. Ondertussen zijn dit type gietvloeren ook erg welkom in woningen en kantoren. De reden? Er is geen vloer die zo veel voordelen heeft én toch stijlvol is!

Twee types gietvloeren: epoxy en PU

Kiest u voor een gietvloer? Dan hebt u twee mogelijkheden:

  • Een epoxyvloer
    Epoxy is een hele harde chemische hars die slipvast en robuust is.
  • PU-vloer
    PU staat voor polyurethaan, een materiaal dat elastischer is dan epoxy. Een PU-vloer is krasbestendiger en heeft ook een betere geluidsdemping.

Bij C&O Schilderbedrijf zijn we gespecialiseerd in de plaatsing van kwaliteitsvolle gietvloeren. Zowel voor epoxy als PU kunt u bij ons terecht.

Wilt u een stijlvolle gietvloer in uw woning, bedrijf, winkel of praktijk? Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

ADVIES NODIG VOOR UW NIEUWE VLOER?