Testimonial Elke Renders 2017-01-20T10:34:21+01:00

Interieurarchitecte Elke Renders vertrouwt op C&O Schilderbedrijf

Elke Renders is een veelzijdige interieurarchitecte uit Lier. Haar klantenbestand bestaat uit particulieren, bedrijven en aannemers. In elk project zorgen de schilderwerken letterlijk en figuurlijk voor de finishing touch. Want Elke kiest voor de nauwgezette en perfect uitgevoerde schilderwerken van C&O Schilderbedrijf. En die geven elk interieur net dat tikkeltje extra.

Oog voor detail

“Verf, behangpapier, prints, … Ze bepalen het karakter van een interieur. Als interieurarchitecte hecht ik dus veel belang aan deze fase in de afwerking. Schilderwerken gebeuren bij een opdracht vaak in de laatste ronde. Het is precisiewerk. Zes jaar geleden leerde ik via enkele aannemers C&O Schilderbedrijf kennen. En dat was een match. Zij hebben net als ik oog voor detail. We werken nu vaak samen.”

Vakmanschap

“Zaakvoerder Coskun Ozcelik van C&O Schilderbedrijf is altijd tot in de puntjes voorbereid. Hij overlegt met mij, geeft advies en reikt oplossingen aan. Hij is echt een expert in zijn vak. Hij wil elke keer werk afleveren waarop hij trots kan zijn. Je weet dus dat hij kwaliteit zal leveren. Bovendien denkt hij klantgericht en is hij pas tevreden wanneer mijn klanten 100 procent gelukkig zijn met het resultaat. Heel fijn om met zo iemand samen te werken!”

Wil je net zoals interieurarchitecte Elke Renders uit Lier samenwerken met een flexibel schildersbedrijf dat altijd topkwaliteit levert? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.