Testimonial Koen Van De Putte 2017-01-19T21:21:04+01:00

Koen Van De Putte, projectleider bij Strabag

Strabag is een van de grootste bouwondernemingen in België. Het bedrijf heeft een uitgebreide projectportfolio en staat bekend om zijn kwaliteitsvol werk. Daarom werken ze alleen samen met onderaannemers die uitblinken in hun vak. Projectleider Koen Van De Putte begeleidt een aantal werven binnen het project ‘Scholen van Morgen’. Voor het volledige binnenschilderwerk voor de school KTA Zwijndrecht Cenflumarin en de basisscholen De Reuzenboom en Boom Park koos hij voor de ervaring en expertise van de schilders van C&O Schilderbedrijf. 

Tijd inhalen

“Coskun Ozcelik en zijn team werken al jaren voor mij. Hun prijs is goed. Toch is die prijs niet de belangrijkste reden waarom ik voor hen kies. Hun vlotte manier van werken en goede communicatie is dat wel. Schilders sluiten vaak aan het einde van een project aan. De druk van de oplevering is dan intens. Maar op C&O Schilderbedrijf kan ik rekenen. Ze zijn bijzonder flexibel, en werken ook ’s avonds en in het weekend. Dankzij hen kan ik tijd inhalen.”

Een woord is een woord

“De bouw is een harde sector. Na een oplevering maak ik wel vaker mee dat kleine werkjes niet meer worden opgevolgd. Niet zo bij C&O Schilderbedrijf! Coskun is een man van zijn woord. Zijn schilders komen hun beloftes na en werken elk project af zoals overeengekomen. Ik raad hen absoluut aan! Zolang ze maar voldoende tijd vrijhouden voor mij …”