Testimonial Lieven Boes 2017-01-27T18:57:43+01:00

Lieven Boes, directeur Technische Dienst bij Eurosys

Eurosys in Houthalen biedt kmo’s, bedrijven, scholen en overheden ICT-oplossingen aan. In het kader van een optimale dienstverlening besloot Eurosys een afdeling van Zonhoven te verhuizen naar het hoofdkantoor in Houthalen. Directeur Technische Dienst Lieven Boes stond in voor een vlotte en vlekkeloze verhuizing. Maar eerst moest er nog geschilderd worden. Lieven Boes startte een zoektocht naar ervaren schilders in de omgeving van Houthalen.

Geëngageerde schilders

“De verdieping waar de Technische Dienst zich zou vestigen, had een opfrisbeurt nodig. Ik ging via het internet op zoek naar een schilderbedrijf in de buurt van Houthalen. Eurosys gelooft sterk in lokale verankering. We nodigden drie schilderbedrijven uit. Uiteindelijk viel onze keuze op C&O Schilderbedrijf. Hun prijs was goed, maar het was toch vooral hun engagement dat ons overstag deed gaan. Ze gaven vrijblijvend kleuradvies én algemeen schilderadvies en deden er alles aan om aan onze hoogdringende oplevertermijn tegemoet te komen.”

Strakke timing gerespecteerd

“Tijdens het verhuizingsproces beslisten we om niet één maar drie verdiepingen onder handen te nemen. De verdieping van de Technische Dienst was het dringendst. C&O Schilderbedrijf hield woord. Geen inspanning was te veel om die afdeling vliegensvlug klaar te hebben. Zo konden wij binnen onze strakke timing verhuizen. We zijn echt tevreden over hun aanpak en over het geleverde werk. We hebben hen dan ook meteen gevraagd om een offerte te maken voor de plaatsing van een plafond. Ze hebben ons vertrouwen gewonnen!”

Wil je net zoals Eurosys uit Houthalen werken met vakmannen op wie je volledig kunt vertrouwen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.